Monday, November 12, 2007

"vrei sa fii prietenul meu?"


Relationships tend to get very complicated when you're a grown up. Some would call them complex, but I think 'complicated' is better suited. Si ma refer la relatii de amor. Desi e general valabil.

Tin minte cum era in liceu, cand nu conta decat daca-mi place de tine si daca-ti place de mine. Cand era simplu.. basic. With grown ups.. pare sa nu mai conteze asta atat de mult. Iubirea.. probabil si pentru ca nu isi mai dau voie sa o simta asa cum o simti in liceu. Da, odata cu varsta oamenii devin mai cinici si resemnati. Dar dincolo de asta, dincolo de gradul mai ridicat sau mai scazut de resemnare si de cinism, sunt alte lucruri care trebuiesc luate in calcul. In ce moment al vietii esti, ce anume vrei de fapt de la viata ta, daca va doriti aceleasi lucruri, daca puteti sa va oferiti reciproc ceea ce aveti nevoie, daca va puteti sustine moral, emotional sau sexual unul pe celalalt, daca puteti sa va faceti fata unul altuia.. Acum ca le scriu par lucruri normale.


Sunt, de fapt, lucruri normale si de bun simt. Dar cum eu inca sunt un hibrid, in perioada de cocon spre maturitate, am nostalgia unei perioade in care singura problema era ca trebuie sa plece acasa, ca deja au sunat ai lui. Cand miza nu era mare, nu cauta nimeni un partener de viata, era doar dragoste si curiozitate erotica. (Eu inca nu inteleg cum poate sa dispara curiozitatea erotica.. pentru ca sa nu fie in the first place mi se pare imposibil. Dar sa dispara pe parcurs.. that I don't get.. fiecare om e altfel, si e atat de basic si natural si bine sa explorezi cu ochii inchisi, sa cunosti cu mainile si cu nasul si cu buzele..)

ma rog...life...I'm such a beginner at it..

2 comments:

Anonymous said...

ah da! de ce trebuie sa fie atat de complicat?... si ma gandesc ca o sa fie din ce in ce MAI complicat! cred ca tocmai de aia eu personal raman un imatur incurabil... pentru ca imi plac lucrurile simple... si sincere :)

Laura said...

subscriu. la simple.. si sincere.. si la imaturitate.. :)
si speaking of.. bonne chance avec jolie-Julie! ;)

Post a Comment