Wednesday, September 20, 2006

timp

ma tot joc in ultimele zile cu laptopul meu nou si alb si fain.. si tot aman momentul in care sa invat, e perioada de restante acum si am avut cateva.. mai sunt doua..
am senzatia ca se dilata timpul, si am stari de spirit opuse care alterneaza neanuntat, low energy si adorm in brate la razvan desi nu e timpul de somn, high spirits si sunt queen of the world, dincolo de orice limita as fi crezut vreodata ca am.
as vrea sa fie liniste si sa treaca odata perioada asta atat de aglomerata in care n-am timp de nimic. vreau sa fie saptamana viitoare si sa se relaxeze spatiul, sa pot sa citesc si sa fac curat la mine-acasa, sa ma duc la scoala si sa citesc carti pentru diferite cursuri pe tot felul de teme.
iar am senzatia ca nu scriu nimic interesant, ca scriu ca sa nu mi se reproseze ca n-am mai scris de mult. mi-e lene sa tastez, mi-e lene sa articulez cuvinte..
mai scriu. vreau ceva nou. o sa-mi fac o tema noua pentru blog, indata ce gasesc niste timp.
saptamana viitoare va fi timp mult.
abia astept..

4 comments:

charon said...

iti dau eu timp cat vrei, timp trecut, timp prezent, timp sa-ti faci case de in jurul orelor, timp sa adormi pe valul minutelor, timp sa numeri oricate ore intr-un minut, timp cat pentru mai mult de o viata numarata in zile si nu in amintiri.
in schimb vreau o poveste.

Tony said...

Si eu...T :)

Anonymous said...

si iata ca ne intalnim din nou ... :)

Laura said...

poveste?
povesti pot, cate vrei tu.
mai multe chiar
and a little bit of advice:
cel mai important la o poveste
este sa stii tot timpul
ca e doar o poveste.

timp dati-mi. va dau adresa sau merge si pe email? :)

alina.. aline?

Post a Comment