Citesc în Time Out despre prima brutărie artizanală din București, care dorește să promoveze "cultura pâinii" așa cum e la Paris. Patiserii franțuzite în fostul mic Paris, și vor să organizeze cursuri pentru copii, cu diplome la final. Tres joli!
Eu țin minte că la fabrica de pâine ne-au dat la fiecare câte o jumătate de pâine calda. Și m-am mirat că o colegă o mâncase pe toată odată.
Ce vreau să scot în evidență:
1. Ce bine, să ne educăm copiii în spiritul creativității și al pâinii proaspete făcute cu mâna!
Wednesday, September 16, 2009
Rue du Pain
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Diseño por headsetoptions | A Blogger por Blog and Web
2 comments:
painea ingrasha si... oh, well .. :D
aa.. incerci sa-mi spui ceva..? :)
si sa stii ca eu am citit in Time Out ca de fapt painea frantuzeasca artizanala nu ingrasa. ca n-are chimicale.
(in schimb, daca tot suntem la subiectul asta, cred ca inghetata aia de la mama lui Bodo ingrasa rau de tot.. :(( )
Post a Comment