Thursday, December 31, 2009

8:45 local time, 5:15 home time

E dimineata ultimei zile din an si fumez o tigara pe balcon. De maine ma las de fumat, e a treia oara cand o sa ma las de fumat pe 1 ianuarie. Prima data a tinut 6 luni, a doua 2 ani.

Sunt imbracata cu pantaloni scurti si un tricou, am o priveliste cu cocotieri si cu o piscina in care am inotat aproape in fiecare zi in ultima saptamana. Seara, dupa ce vin de la birou, cand nu mai e lumina afara si totusi 25 de grade. Ascult Kings of Leon, tare, in casti, si am in brate o jucarie LG de 10 inci la care tine bateria 4 ore. N-am net acum, scriu intr-un document word care imi corecteaza cuvantul ‘bateria’ in ‘bacteria’.

In 30 de minute plec la birou, pentru ca am doua deadline-uri pentru azi. Deadline-uri pentru 31 decembrie, cine-a mai pomenit? Acasa e iarna si frig si toata lumea e in hibernare, setata pe petreceri, familie, prieteni, alcool si multa mancare buna. Eu am mancat papaya in ultimele zile, si un fruct verde cu interior alb care nu stiu cum se numeste in nici o limba, butterfruit poate, si alune caju. Word corecteaza ‘alune’ in ‘alone’.

Da, ma simt putin alone acum. Ca e 31 decembrie si n-am nici un fel de plan pentru diseara. But the big picture este ca vine la pachet cu multe lucruri frumoase care se intampla. Simbolul Yin si Yang, e un punct alb in partea neagra si un punct negru in partea alba, you always get everything, that’s how this world is designed. 

Nimic special de zis acum. Vroiam doar sa consemnez momentul. This year is setting today.


7 comments:

Ruxi said...

Si eu am zis ca ma las de fumat in ianuarie. Nu neaparat pe 1. :P

Laura said...

sfatul meu e sa stabilesti de pe-acum o zi. ca dupa o sa fie mai greu.. :)

Jaya said...

ar trebui sa asculti word corrector-ul. vorbeai de tigari, ergo bacteria. si ca tot adusei vorba - parca te lasai de fumat cand ai plecat

Laura said...

ba da, asa am zis. dar vezi tu, am gandit cam prost, stress of other country (si nu orice other country, different different India) nu numai ca nu e un context bun de lasat de fumat, din contra, makes you neeed your moment with yourself in the evening in care sa pufai niste fum. :)

dar m-am lasat pe 1, haven't smoked since. so.. 15 zile mai tarziu. tot e bine :)

Ioan Maxim said...

I miss my amelie!

Jaya said...

Laura...cum esti?
...azi am mancat guacamole si m-am gandit la tine...

Laura said...

am o agenda Moleskine "Piece, love, music" care are peace sign pe coperta si in care imi scriu ideile despre un proiect care-mi place asa de mult. More details soon. :)

mi-e dor de prietenii mei din bucuresti.

Post a Comment