Friday, January 05, 2007

holidaysei bine, nu, draga mea, nu mi-am uitat blogul. doar ca asa se intampla ca de cele mai multe ori ma uit spre el noaptea tarziu, undeva spre dimineata, cu vreo tigara in mana si mintea in colturi indepartate.

iar asta nu s-a mai intamplat de mult, pentru ca vacanta asta interesul a fost sa-mi tin mintea aproape si sufletul prezent, ca sa ma bucur cat mai mult de ceea ce se intampla. :-)

sunt la brasov de prin 24 si mai am cateva zile de fun.. si in tot timpul asta am fost la ski la balea, ieri in poiana, am fost la patinoar, am mancat supa de ceapa la bistro de l'arte, si supa lotus la chinezesc, si o gramada de italienesti printre picaturi, am petrecut timp cu prieteni vechi si in locuri care-mi trezesc duiumul de nostalgii, m-am plimbat si am mancat sarmale vegetariene cu ai mei de craciun, am primit un iPod shuffle de la mosu si o rochie geniala si niste conversi si niste balerini negri de party si un rucsac cu negru si rosu, am mancat praline din elvetia, hand made, am privit pe fereastra cum ninge, m-am sarutat cu razv, (aah, am primit un tricou google!!), le-am dat alor mei o casa ca a lor doar ca mai mica si din polistiren, m-am alintat, m-am aranjat, m-am imbracat frumos de revelion, m-am uitat la the graduate si urmeaza breakfast at tiffany's, mi-am pictat unghiile cu rosu... and this could go on and on and on..

evident cred ca nu a fost timp de scris pe blog... acum e dimineata si am mancat niste pannetone si sunt in pat, cu razv langa mine care ar vrea sa se trezeasca dar ii e greu sa-si deschida ochii...dar mi-a dat voie sa scriu despre el..

si my new year resolution este sa tin starea asta pe care am avut-o in ultimele 2 saptamani vie tot anul.

v-am pus si cateva poze, puteti sa le potriviti cu ce-am scris.
5 comments:

Anonymous said...

Bine ca ati avut voi zapada.
La cum te stiu, iti va fi foarte usor sa-ti pastrezi starea de bine tot restul anului. Este in tine, nu in sarbatori.

aaaa, vreau si eu tricou cu google.

Laura said...

:)
multumesc. asa e. sunt in mine, si e grozav!

cat despre google t-shirt.. mai greu, mine came straight from switzerland! :D (10q big brother!!)

Anonymous said...

Sper ca printre old friends si supa de ceapa la bistro ma aflu si io ;) I.

Cougar said...

'mgniezăule mare, trăieşte!:))

la mulţi ani, fiinţă..!

Laura said...

:-)
multumesc, si tie la fel, multi si fericiti si implinitori! (with sugar, spice and everything nice! ;) )

Post a Comment