Monday, June 12, 2006

funky weekend, back on monday

inceput glorios cu un party in regie, surprinzator de misto, cu muzica de toate felurile si alcool pentru ceilalti si suc de ananas pentru mine, cu putin vin si cu niste salatini (ce cuvant ciudat, nici nu stiu daca l-am nimerit. cum se numesc?). e colorata regia, si daca de obicei in blocuri unii se distreaza si unii dorm, in camere diferite si cu un perete de forma despartitor, aici se intampla toate in acelasi loc. unu' are examen si doarme in patul de sus de langa usa, in timp ce altii dau din cap pe muzica rock si gagica sarbatoritului viseaza in patul de sus de langa geam.

acum ascult muzica de pe coloana sonora de la amelie si visez, cu coldrex si miere si olinth. imi pastrez totusi legatura cu lumea ca pretext pentru ca nu invat. da' ma apuc. pe bune ma apuc. mi-e asa de lene..

am fost la strand si am dormit la soare si l-am visat pe alex, cred ca mi-e dor de el. vara asta vreau sa merg in iordania, si la sighet, vreau sa fac un curs de comunicare si sa-mi gasesc un job si sa merg mult in vama cu cortul. sa vedem...

sigur ross - vanilla sky

4 comments:

Alexandru` said...

Ai streptococ? :D

laura said...

...de ce??

Alexandru` said...

De inima trefla! :PPPP

Pen'c-ai zis ca nu bei alcoo! Duuuh! :)

laura said...

ah, da. ;)) nu, no streptococ, mi-am propus doar sa incerc si varianta asta, si a fost misto! bine.. am baut si ceva vin la un moment dat, dar prea putin ca sa aiba vreun efect.. ;)

Post a Comment