Monday, October 08, 2012

s-a făcut octombrie

Honestly, it doesn't feel like October. Sunt 28 de grade în continuare, iar dimineața, când îmi aleg hainele, mă gândesc mereu cum să fac să nu-mi fie prea cald. Mi-e dor de zăpadă, de ștrampi, de puloverul negru pe care pare că n-am să-l mai port niciodată, de toate festivalurile de film de la București, de Violeta's Vintage Kitchen și de mers pe munte.

Pe de altă parte, tot scormonesc în adâncurile mele (metaforic vorbind :) ) și scot la iveală sau mai bine spus la lumină diverse arătănii, care se dezintegrează "puf" după o zi-două de dramă. It's going good.

Aș mai vrea să vă spun că am observat că atunci când oamenii de pe stradă nu mă văd că vin (pe bicicletă), e totul bine, ei își continuă drumul, eu pot să le aproximez destul de corect traiectoria și toată lumea e fericită. Dar se întâmplă să mă vadă cineva, dintr-un grup de trei, să zicem, care îl atenționează pe celălalt să-mi facă loc, doar că omul respectiv îngheață. Până să înțeleagă ce se întâmplă, intră într-o stare defensivă și înțepenește, ceea ce, well, ne strică zen-ul. O fi așa și în viață, you just gotta flow, cos when you freeze, you mess the "traffic" up?

Love

4 comments:

Cristina said...

daca ai simtit tu, atunci asa e. welcome back!
pupam, C & fermecatoru'

Laura said...

kitteh, la tine ma gandeam cand am scris. mi-e dor de voi, o sa incerc sa scriu un mail cat de curand, si apoi astept unul in return :) si pozeee, pentru ca unii dintre noi se schimba mult de la o luna la alta, stiu eu :) big hugs si bezele

Ioan Maxim said...

Ha, se pare ca pana la urmă o să porţi din nou puloverul negru... :)

Laura said...

;)

Post a Comment