Monday, February 07, 2011

the end

Mă gândesc de mult timp la un blog nou, și mă tot răzgândesc despre ce să fie, ce anume să scriu aici și ce să scriu acolo, cum să fiu aici și cum să fiu acolo. The thing is că mi-e foarte greu să mă împart, motiv pentru care l-am și amânat atâta timp.

Acum că am avut această mică revelație și am înțeles ce m-a oprit, pot să merg mai departe. N-am să mai scriu aici. I'm done with this blog, e din 2005. Și îl simt cumva trist, cumva melancolic, cumva prea sensibil. Plus că 'rebelliousheart' sună cam cheesy. :)

Mă voi întoarce să vă dau coordonatele noului blog.

Vă mulțumesc că sunteți :) 

6 comments:

karl hungus said...

"mă tot răzgândesc despre ce să fie, ce anume să scriu aici și ce să scriu acolo"

dar tu stii ce ai sa ne spui?

sau, ca sa citez din userii ziarului gandul: "cine este aceasta rebellious heart? si oare are ea intr-adevar ceva interesant de spus?"

te asteptam

Laura said...

the killers is better than coldplay

pai blogul asta, rebelliousheart, este/a fost despre mine. a personal blog, fara intentia de a placea altcuiva decat mie, fara sa-si propuna sa atraga trafic. un mijloc de expresie pe care simt acum nevoia sa-l schimb pentru ca nu ma mai inspira.

si da, am o idee destul de conturata pentru noul blog si ce vreau sa adun acolo.

cat despre user-ii ziarului gandul, rebellious heart nu cred ca are ceva interesant de spus pentru ei. dar cand oare si-au pus ei o asemenea intrebare, si mai ales, cum de?

andreiard said...

mmm... biiine, aștept să văd unde aterizezi...

karl hungus said...

@laura

citatul corect din gandul era "cine este aceasa sana nicolau? Si oare... "
l-am adaptat :)

Laura said...

it's an honour :P

Marius Popescu said...

waiting...

Post a Comment