Tuesday, January 11, 2011

chocolate vs love

Am visat ca eram în India și eram urmărită de niște oameni cu intenții nu tocmai bune. M-am ascuns intr-o cameră remote, după o chiuvetă sau așa ceva. Stateam acolo, pe jos, sperând că nu mă va găsi nimeni, când a intrat un copil. Era un copil indian, sărac, care m-a văzut făcându-i semn, 'shhhh' și a plecat. Apoi s-a întors împreună cu alți copii. Vroiau să mă șantajeze, trebuia să le dau ceva în schimbul tăcerii lor, însă nu aveam nimic prin buzunare interesant pentru ei. Mi-au zis că vor ciocolată, și eu mă întrebam de ce n-oi fi luat niște ciocolățele cu rom când am plecat din țară (?!). I-am propus primului copil să îi dau o îmbrățișare. Avea sens, ciocolata este un înlocuitor al dragostei și era evident că ei aveau nevoie de dragoste. Așa că a venit la mine în brațe, l-am strâns tare, l-am pupat pe cap și am stat așa, liniștiți.

6 comments:

Anonymous said...

Buna. Am citit visul tau. Am citit si o postare mai jos...:-) Am fost si eu in India prin '97 - o tara care mi-a placut foarte mult! M-as mai duce oricand acolo dar nu mai am posibilitatea, din pacate. mi-ar fi placut sa schimbam ceva impresii :-)

Marian http://margarina2.wordpress.com

Laura said...

Buna, blog-ul tau este foarte bine securizat, deci nu ma ajuta prea mult link-ul pe care mi l-ai lasat.

Cat despre India, never say never. Daca vei vrea, sigur vei gasi o cale sa te intorci acolo. :)

Si eu am in plan asta, candva intr-un viitor .. mediu :)

Anonymous said...

Blogul meu e inexistent, de fapt. Nu am nimic pe el. In afara de facturi, forumuri si uneori scrisori de dragoste nu scriu altceva :))
Am fost in India de cateva ori, cu vaporul. Nu mai am cum sa ajung vreodata decat daca o sa castig la loto. Sa inteleg ca tu ai fost in concediu sau...?

Marian

Laura said...

Am fost la un job. Trebuia sa stau acolo un an sau doi, dar m-am intors din niste motive personale care ar face subiect bun de telenovela. Am stat cam doua luni jumate :)

Laura said...

Nu cred ca o sa scriu vreodata telenovela. Imi plac alt fel de filme. :)

Anonymous said...

daca s-a inteles ca imi plac mie telenovelele.... e gresit :-) Si eu ma uit la cu totul alt gen de filme. apropo, ce film ai vazut ultima data? Eu 'felicia, inainte de toate', romanesc, iar inainte "Il sole anche di notte" care s-ar traduce cam 'soarele, chiar si noaptea'.

Post a Comment