Tuesday, July 27, 2010

din puțul gândirii :)

Cred că atunci când vrei să știi ceva, ar trebui să întrebi. Chiar dacă e posibil să nu primești răspuns. But nevertheless, să întrebi.

De asemenea, cred că atunci când nu-ți convine ceva, cel mai bine e să spui. Pentru că s-ar putea să ai de-a face cu oameni care nu citesc gânduri.

Și mai cred că atunci când vrei ceva, ar trebui să ceri. O cerere liberă de rezultat, cum zice Mihai, în care ești ok cu orice răspuns, nu te dai cu fundul de pământ. Dar ți-ai făcut partea. Pentru tine.

Mai cred și alte lucruri, o să vă mai povestesc :)

5 comments:

andreiard said...

fain! oricum, "cerere liberă de rezultat" înseamnă, pentru mine, să-ți asumi și că s-ar putea să nu fii ok cu orice răspuns, ba chiar că te vei da cu fundu' de pământ :-) și, cu toate astea, să ceri :-)

mai povestește-ne :-)

Laura said...

adică să fii liber cu totul, și cu posibilitatea de a fi neliber :P

andreiard said...

da. oamenii asociază întotdeauna libertatea cu lipsa responsabilităților și/sau cu "toate bune" :-)

me said...

asa este, ai dreptate in ceea ce spui...taman cu o situatie din asta ma confrunt si eu zilele astea.. eu am intrebat, citeodata am primit raspuns citeodata nu, de cele mai multe ori nu, insa el n-a intrebat nimic, a presupus si a presupus prost asa ca.....mai vedem..
ai grija de tine

Laura said...

meea, hug!

am auzit la un training, odată, că "when you ass-u-me, you make and ass of you and me". nu poti niciodată să presupui bine, așa că spune-i să deschidă gura și să întrebe :)

Post a Comment