Tuesday, July 01, 2008

updates

Am multe lucruri de spus și nu știu de unde să încep. :)

Azi am susținut lucrarea de licență, a fost bine cred, încă nu știu nota. Dar e tare mișto că s-a terminat. Tot. Tot ce ținea de mine, cel puțin. În sfârșit, sfârșitul acestui an care nu mi-a plăcut deloc. I hate endings, and finishing stuff..

În weekend am fost la mare unde a fost foaaarte frumos, just what I needed. Și recomand cu multă căldură Shire la prânz. Între orele 12 și 3pm, când arde soarele mai tare, la Shire te poți adăposti ca să dormi la umbră, să citești sau să te joci cărți, într-o atmosferă nice de lounge și chill, cu saltele și oameni liniștiți. Mi-a adus aminte de un spațiu de lounge de la sziget de acum doi ani. I-a plăcut și lui R., care a zis că nu se aștepta să existe așa un loc în România.

And finally, am introdus inline comments pe blog. Am aflat despre noul feature de la Gramo, doar că explicațiile de pe blog-ul lor nu au funcționat la mine, probabil pentru că template-ul pe care îl folosesc e puțin mai special. Așa că am aprofundat problema aici, și a funcționat cu varianta a 3a. Și acum my pretty blog design nu va mai fi întrerupt de pagina urâtă și ne-asortată a comentariilor. :)

And now, all I need to do is choose a fish bowl. (apropo de ce-am scris aici)

6 comments:

Delia said...

felicitari, esti mare:)!ne vedem pe la best? maine? pe curanddd cu vesti bune.

Laura said...

mare, mare, donșoara absolventă licențiată. :P mâine nu bestfest, o să merg sâmbătă și duminică. c u then? :)

Delia said...

cred ca duminica, ne gasim pe acolo, imposibil sa nu ne vedem. vin si cele 2 mime:).

Ela Iliesi said...

Ah gata, ce bine ca am inteles si eu cum e cu inline comments. :)

Anonymous said...

nice to see u using the inline comments.. :)

Laura said...

:) I love'em!

Post a Comment