Tuesday, June 03, 2008

în pauză

Tocmai am avut o tentativă de a sta la soare pe balcon. O declar oficial eșuată, pentru că e penibil, ușor stupid și de fapt destul de incomod, jumătate la soare și jumătate înăuntru, unde e suficient de umbră să se vadă ecranul laptopului.
Abia aștept să se termine povestea asta și să merg la mare, să merg în parc să citesc și să beau limonadă pe vreo terasă. Să stau în soare. Dar e un "abia aștept" liniștit și fericit, în momentul ăsta deloc frustrat. Mă simt bine așa albă, e ca un fel de semnal, ca o dovadă a efortului intelectual (asta suna cam pretențios, dar mă rog.. razz) pe care îl depun. Mi se par mai frumoase fetele cu parul prins neglijent și ochii obosiți de atâta citit decât platinatele bronzate.
În rest, mă tot gândesc și lucrurile sunt tot mai clare. Profit de momentele în care am mintea limpede ca să mai caut o concluzie, o explicație sau inspirație pentru suflet și pentru minte, încă o punte între ele..
I'm good. senyum

later edit: nu știu cum să fac să scot nasty borders de la cute emoticons.. am urmat întocmai instrucțiunile de aici, și degeaba... dacă știe cineva.. vă rog.. dacă nu pentru mine măcar pentru emoticoni.. săracii.. confined in their little boxes.. uite: doa

0 comments:

Post a Comment