Sunday, June 15, 2008

cool stuff


Am o durere foarte ciudată în umărul drept. Cred că i s-a făcut dor, s-a concentrat acolo dorul, pentru că mie altfel mi-e foarte bine. Am venit pentru câteva zile să-mi încarc bateriile de la sursă, aici unde lumina e perfectă întotdeauna, aerul e respirabil și dragostea din plin.

Noile descoperiri sunt TED și last.fm. Știu de amândouă de destul de mult timp, și totuși I never took the time to check and figure them out. Until recently. Despre TED, e o sursă aproape nelimitată de inspirație. No more South Park episodes while I eat, no more stupid sitcoms or silly videos on youtube (sau mă rog, definitely not as many.. :) ). Am postat un video despre dragoste acum câteva zile, și vi-l recomand și pe ăsta. E despre living a life of purpose. Soo inspiring.. Și am mai văzut unul despre women with passion. Îmi plac atât de mult oamenii care vorbesc acolo pentru că sunt modele pe care nu le poți vedea altundeva. În primul rând sunt profesioniști în ceea ce fac, orice ar fi, dar în afară de asta, par să aibă o înțelegere foarte profundă a lumii, sunt culți dar liberi și plini de viață și suflet, spirituali (as in elevated beings) , well.. grozavi într-un mod care nu este ego-ist. I can only hope to be like that one day.

Mai mundane, dar tot fascinant, last.fm este o chestie deșteaptă și flexibilă și din viitor. Check it out, I promise you you are going to love it! Load the website, după care type your favourite artist and click "play".

--
poza

0 comments:

Post a Comment