Friday, February 15, 2008

assignment

Unele suflete sunt sensibile si verzi ca pastaile.. doar ca in locul boabelor, in interior ascund perle si praf de stele.

Romance is gone.. Sweet words are overrated, we just play it cool si sentimentele ni se revarsa pe ochi si pe urechi, ne ies prin piele, se aud in respiratia care ni se taie din cand in cand, anything but words.

"I'm a fool for you"... e un soi de vulnerabilitate demna pe care o are de exemplu apa cand ia forma paharului in care sta. Asa sunt si eu in "noi"; imi place tare sa fiu atenta, sa pick up the pase si sa follow your lead..

Deja nu mai e vorba de senzatii de moment, though sometimes, something happens and I feel a rush of blood to my head, si ma surprind ca respir adanc si ca nu mai pot sa inghit. Dar in rest, it's a cronic condition, esti tot timpul acolo si esti peste tot.

Si siguranta pe care o simt.. siguranta in incertitudine, e paradoxul perfect.
"Look at the stars, look how they shine for you, and all the things that you do..."


(e de aici si merge mai departe la Zu, if she feels like playing, cu "glossy", "ghem" si "shrek". :) )

5 comments:

Anonymous said...

Postul asta imi aduce aminte de un fenomen demonstrabil medical care suna cam asa "esti incalzita si nu a inceput sa doara" (sunt sarcastica? ma ierti tu...)asa ca relaxeaza-te in voie inca un timp. E un feeling tare dulce, pe care il stiu si deabia astept sa imi mai umble prin capul pieptului. Sa mai fii nerezonabila, imi placi

Laura said...

I guess I'll just keep running, then..

(and you don't know shit! :P)

Zu said...

Pffff, si eu care ma chinuiam sa-mi conving prietenii sa-l faca pe Bu sa cante la nunta (ca sa-si rascumpere mireasa furata :D )... mintea mea diabolica s-a intors impotriva mea :-)))...

Serios acum: a fost o surpriza tare placuta, multumesc de tag, glossy, ghem si shrek coming up cat mai repede!!!

Laura said...

yay! can't wait to read it!

(and I guess there's universal justice after all.. :P)

Zu said...

Pfff, gata!!!- just remember: sunt art, nu copy ;-)...

Post a Comment