Friday, December 07, 2007

open your eyes


Daca e adevarat ca people are their choices, ca alegerile pe care le faci conduc la cine esti ca persoana, atunci pe undeva eu nu exist. Pe undeva, atitudinea mea fairly pasiva, explicata prin ideea ca in the end, everything falls into place, are o scapare: in the end, lucrurile pot fi in mai multe feluri, toate fallen into place, si sa nu alegi intre ele inseamna sa-l iei pe primul care ti se serveste, pe cel mai usor, cam cum e apa care curge pe unde poate - fara coloana vertebrala.

Pasul unu: alege. Pasul doi: stand by your decisions.

Si doua din prietenele mele cele mai bune mi-au spus acelasi lucru, la interval de cateva zile: cum ca trebuie sa ceri lucrurile pe care le vrei. ..simplu, nu? Si cum ca if you want others to love and respect you, you have to love and respect yourself.

Nu stiu daca are toata lumea sentimentul ca they're not worth it. Dar stiu ca, sub tot narcisismul meu, undeva adanc de tot, unde nu am acces decat foarte rar, cred ca nu merit. Si e bine cand imi aduc aminte, pentru ca vad de ce nu merg niste lucruri si ce-as putea face in privinta lor. Ask. The universe, in prima faza..

Si imi place mult de tot ce zice Andressa aici. subscriu 100%.

7 comments:

lorin said...

hey, ma simt usor prost de parca fac reclama ca sa am vreun avantaj. dar smara e o tipa misto si priceputa. nr ei este 0722256250. enjoy it :)

Suntcalm? said...

Ai renuntat la Lendmark, sau ce?

Laura said...

mm.. dap :)

Daniel Gorin said...
This comment has been removed by the author.
Daniel Gorin said...

I do agree with the english parcels (Give me more time to crack the rest of it :-) ). Wise words. Hope you are finding ways to apply your own wisdom.

Anonymous said...

auzi, dar de ce, de ce iti place ce spune andressa ?
pentru ca spune frumos sau pentru ca are dreptate ?

l.overdoze said...

love is no fun

Post a Comment