Wednesday, September 26, 2007

it's just an illusionpe mine ma doare capul daca ma uit prea mult la imaginea asta.. :)

o am de aici. si de site-ul asta, stiu de aici.

Thursday, September 20, 2007

Maria Taylor - A Good Start

good energy with this.. dintr-un motiv dincolo de puterea mea de intelegere, anumite cantece imi plac intr-un fel aparte, de parca le-as fi cautat de mult si traiesc bucuria (re)gasirii. si-mi dau seama foarte simplu daca un cantec e asa sau nu: de fiecare data am un sentiment. n-as putea sa vi-l descriu... :)

oricum, le pun aici. these songs that are so special to me


(e parte din coloana sonora de la gray's anatomy.. they picked really good music for the really good movie :) )

Wednesday, September 19, 2007

Ad Ban in São Paulo

foarte tare.. cred ca mi-ar placea sa se intample asta si in bucuresti.. (si vai, ce frumos suna portughejjj!)

Tuesday, September 18, 2007

shh... detach

Monday, September 17, 2007

random me


"Or how we feel a surge of love for a partner but we don't say anything because we're frozen with the fear of what those words might do to the relationship."
- Mitch Alboom, Tuesdays with Morrie

Mi se pare interesant cum, in momentul in care te simti bine, putine lucruri mai conteaza. Cand te simti bine interior, cand ti se face liniste in suflet si stuff falls into place. Si mi se pare si mai interesant ca nu e nevoie ca toate lucrurile sa fall into place ca eu sa simt asta. E din nou teoria aia
(care.. nu e doar o teorie..) cum ca de fapt cum te simti nu are nici o legatura cu circumstantele, cu contextul prezent.
Sunt sigura ca am mai scris despre asta.. e ceva ce descopar din nou si din nou. E empowering..

Si-mi aduce aminte de o conversatie absolut minunata pe care am avut-o pe yMes zilele trecute cu tip.. sa-i spunem interesant si.. intriguing. :)

t: ti-ai scos pierce-ingul din spranceana ?
laura: da.. de cativa ani. i found some peace
t: shanti shanti
pacea se atinge in bratele iubitului
de obicei ?
laura: pacea se atinge si in bratele iubitului, desi acolo cateodata se atinge si cea
mai mare neliniste
insa urmaresc sa nu depind de iubit pentru starile mele de spirit
ca sa fie liber.. si eu la fel
t: interesant, principiul detasarii supreme aplicat intr-o relatie pasionala, hm,
aproape perfect

Si ieri, in metrou, pe scaunul de langa mine statea un baiat care citea Osho - Cartea despre Ego. Eu pe asta inca nu am citit-o, dar imi place mult Osho.

atat..

Friday, September 14, 2007

QUIZ: Which Classic Female Literary Character Are you?asa.. n-am stiut sa copiez codul, asa ca i-am facut poza. :) daca vreti sa va jucati si voi, o puteti face aici . e fun.

...si eu.. ma regasesc.. cumva..

Wednesday, September 05, 2007

Maximo Park - Books From Boxes

ma face sa zambesc melodia asta.. tocmai am ascultat-o a doua oara, inca nici nu m-am prins despre ce e vorba.. dar ma face sa ma simt foarte bine :)

e frig

sunt la point blank cafe, o cafenea ok, curatica cum s-ar spune, care are ceva rece atat la propriu cat si la figurat, la propriu este evident acum, coz it's sooo freezing outside. la figurat, incepe vizual cu ceva care lipseste in decoratiuni, desi n-as putea spune exact ce, continua cu o aranjare feng shui nefericita si (best for last) se termina cu muzica proasta si foarte taaare. cred ca e radio, pentru ca am auzit un jingle de kiss fm la un moment dat, dar parca nici ei nu aveau chiar asa ceva.. multa muzica foarte proasta, romaneasca si veche si voltaj si bug mafia ce ascultam in clasa a 7a a 8a. e vis-a-vis de bulandra, numa' buna daca esti prin zona si vrei niste wireles.. wireless!!

internetul acasa se lasa asteptat, baietii de la rds au zis ca in doua saptamani, duminica se termina cea de-a doua saptamana. ce-i drept.. sunt inca in termen.

other than that.. am avut cateva zile mai grele, mlastinoase cumva, asa mi le aduc aminte, dar au trecut si sunt back in my game, m-am trezit si ma bucur de viata. si invat.. ca vine restanta aia nesuferita la mtcs. wish me luck.

:)