Friday, July 06, 2007

da me un beso para siempre


am multe momente in care traiesc intr-un trecut foarte viu. in ultime vreme, in ultimele luni cred, am niste amintiri atat de vii si de colorate, cu mirosuri, arome, sentimente, ganduri, cu tot, de parca as fi transpusa instant in trecut, ca in the butterfly effect, in momente temporale presarate intr-un interval foarte mare de timp, de cand eram copil pana acum cativa ani.

ultima experienta de acest gen a fost acum 3 minute, cand la mtv au fost enrique si whitney cu melodia din titlu. old times, si the beginning of a beautiful story.

ah, si am inceput o carte in care se vorbeste despre coincidente, despre sincronicitati de fapt, care sunt definite ca si coincidente semnificative. decat ca semnificatia este subiectiva. ca si lucrurile care ma transpun pe mine inapoi in timp. ma intreb retoric daca aceste lucruri au vreo semnificatie pentru oamenii cu care le-am impartasit. will never know..

mai nou dezvolt un soi de fobie fata de gandaci, de acum trei saptamani cand, in vama veche fiind, am simtit unul plimbandu-mi-se prin par. ... horror...

si vreau de mult sa scriu aici ca nu-mi plac fantanile colorate din bucuresti, ca mi se par kitsch-oase, iar alea rosii chiar sick. si pana acum nu am auzit pe nimeni care sa spuna ca sunt frumoase.

si azi mi-am cumparat o rochie foarte frumoasa care este foarte a mea. :-) had a good day. still waiting to hear about a job interview. tomorrow's the last day.. wish me luck

3 comments:

Ioana Dark a lu Noe said...

apropo de gandac, am venit din vama si am gasit un soarece VIU (bine, ca daca era mort nu m-as fi bucurat mai tare)in baie. probabil e inca acolo, ca eu am fugit si nu m-am mai intors.

Laura said...

in baie la tine-acasa?? aualeu..
pai si ce faci cand tre' sa faci pipi?
(..te muti?)

Ioana Dark a lu Noe said...

m-am mutat 2 etaje mai sus. e complicata afacerea.

Post a Comment