Wednesday, June 27, 2007

just some scraps


la mine acasa e foarte cald.. ca in tot bucurestiul de altfel.. si de la aircon am racit, asa ca incerc sa-l folosesc cat mai putin..

vineri merg la bestival si o sa fie faithless, abia astept

la green hours au acum mancare in meniu, salate bune si paste si pizza. limonada in schimb nu mai e buna, ca anul trecut. e acra si subtire si mica.

ieri prin oras batea vantul si iti ardea pielea. am mai simtit asa ceva doar acum multi ani cand eram mica si in vacanta la braila, tin minte ca ma minunam de cele 40 de grade si de vantul fierbinte. acum e ceva normal, insa la fel de neplacut.

mi-am propus sa am un job pana la 1 iulie, sunt curioasa how that's going to turn out, am perioade alternante de frica de responsabilitate si de viitorul cel necunoscut si de eagerness to be in the game and see what life gives me. e misto.

5 comments:

Anonymous said...

Sincera sa fiu, in locul tau m-as mai gandi o data cu jobul... Stiu ca suna f bizar, ca majoritatea studentilor alearga sa se angajeze din timpul facultatii pentru experienta... Dar uita un aspect: studentia (mai ales studentia de la 21, 22 de ani) nu ti-o da nimeni inapoi, never ever. Nici vacantele lungi si toropite. Ai o viata inainte in care nu prea mai vei face altceva decat sa muncesti... bucura-te de ultima vacanta de vara de studenta.
E doar o parere, nu un sfat, nu altceva.

Laura said...

honey, in primul rand poti sa te simti libera sa-mi dai sfarturi anywhere anytime. coz that's what friends do.

si da, m-am gandit si eu la chestia asta, dar se aduna mai multi factori, ca de exemplu pressure from my parents si from society (friends that already have jobs)..

oricum, nu cred ca ceea ce ma asteapta e o viata de munca si-atat.. in fine, will see

Suntcalm? said...

Ma babalshi, cand te-aud cu probleme d-astea existentiale ma pufneste rasu'. Viata-i prea scurta sa nu te bucuri de ea, dar e prea lunga ca sa fugi de griji. Ciudat melanj, nu?:)

Laura said...

si problemele existentiale aduc o anumita satisfactie :) some ppl love to be victims. why do you think? :P

Anonymous said...

in braila nu e asa cald ca in bucuresti. sau chiar daca e cald bate mai tot timpul vantul..e altfel de caldura. mai suportabila
cat despre job...eu am un part-time de unde castig cat sa imi iau acolo o inghetata si inca nu sunt pregatita sa il schimb cu ceva pe bune. ma gandesc ca dupa faculta o sa am doar 22 de ani si pana la 65 tot timpul sa muncesc.

Post a Comment