Saturday, August 26, 2006

bla bla - thoughts

so.. so u think u can tell
heaven from hell
blue skies from pain?
can u tell a green field..

cica nu merge tigari cu lapte. e putin paradoxal. imi place.
citesc acum o carte in care tipul zice ca are nevoie de singuratate, si ma intreb daca e o nevoie generala, asta de singuratate.. pe strada cei mai multi oameni sunt cate unul.. fiecare in treaba lui, cu gandurile si povestile.. in baruri se mai aduna, sau pe la restaurante, cand isi satisfac nevoi primare ca a manca si a bea. e ca un ritual facut in haita.
si totusi..
astept un eseu despre bloguri, si mi-a venit o idee sa scriu nuvele. ca tot imi plac mie proza si sit-com-urile. doar ca ale mele nu ar fi umoristice.. de fapt nici nu stiu cum ar fi, dar am vazut multe carti care mi s-au parut proaste, sau cel putin usoare, si care s-au publicat si oamenii le cumpara. so why couldn't I?

[asa sunt copiii, cu proiecte multe]

sunt maldare de chestii pe birou, si cateva carti neterminate si fara semne.. o sa fie greu sa le reiau..

n-am mai plecat la mare pentru ca am avut suficienta vacanta. in sfarsit am senzatia de prea multa vacanta, de prea multa relaxare. am chef sa fac lucruri, sa ma mobilizez, sa invat si sa citesc si sa demarez proiecte si sa discut lucruri faine cu oameni pe care inca nu-i inteleg si de care mi-e putin frica. asa.. cat sa keep the fire burning.

bla bla.. imi pun gandurile aici si voi le cititi..

e paradoxal jurnalul online. si asta e o conversatie prea des intalnita in ultima vreme.

(moring in your eyes is amazing. liebe dich.)

2 comments:

Laura said...

mourning? (i don't get it)

cherie said...

idei, proiecte, carti neterminate, carti pe care vreau sa le citesc de ani de zile deja...oh, i know, believe me, i'm there:)...ma rog, scade partea cu "prea multa relaxare"...i never have enough sleep:D

in ceea ce priveste paradoxul jurnalului online...descopar pe zi ce trece ca pentru mine e tot mai sincer si mai pe masura "fluxului memoriei" si al gandirii, fiindca aparent ireal si insignifiant.virtual fiind, ramane doar un jurnal potential. cred...

Post a Comment