Tuesday, July 04, 2006

mare 2


A cazut semnalul. Asa ca un fel de semnal ca gata, ai altceva de facut acum. Exact cum mi s-a inchis laptopul, de la sine, cand trebuia sa plec la mare. E prea frumos aici, si imi vorbeste mult, imi vorbeste tot. Imi aprinde o tigara.
Se intind oamenii si natura. Noi ne intindem aici pe terasa unii spre altii, marea se intinde in valuri spre noi. Ma intind spre dragoste cu valuri de alintare si spre suflet cu randuri de cuvinte, si spre tine cu bratele intinse si degetele rasfirate si unghii lungi..

Se risipesc norii si intr-o ora o sa apara soarele, si eu o sa raman aici, cu nisipul.

Tinaaaaaaaa!
[Tina s-a intalntit cu iubitul ei Setterul, de care s-a indragostit ieri la prima vedere si care a fost alungat cu scoici. Ca intotdeauna, cele mai frumoase povesti de dragoste sunt cele carora li se pun piedici.]

I wanna watch cartoons with you...

Peste o ora facem baie.
Am un screwdriver cu gheata si pai, si ma orientez spre fiinte cu par pe piept si priviri arogante si zambete in coltul gurii.
..this is it, doar atat, fara electronice, fara incalzire centrala si termopane si gadjet-uri. Aici sa stai toata vara si sa faci dragoste in cort si sa-ti mangai iubitul.

Je t'aime, mon amour ["asta e alta versiune"]

Aici am parul cret natural. This is the place for me.
[Oare Gabi o sa vrea sa citeasca sau o sa citeasca pe blog?]

Se plimba pe-aici femei frumoase cu parul lung si incalcit si fuste suflate de vant si pielea arsa de soare, fara urme de bretele, fara nimic ascuns, cu sufletul emanat prin toti porii si totusi plin de mister.
..tipuri diferite si totusi identice de filosofie in joaca la fiecare masa..

[Oare Mircea Toma ce vorbeste cu iubita lui? Oare cum e sa ai iubiti toata viata, fara sa renunti la posibile dezamagiri in favoarea unei rutine moarte dar sigure? Si oare cum e sa-ti fie luat cortul de apa?]

Hai ca am intors foaia pe partea cealalta. Eram cu niste intrebari. Gata. Se insenineaza orizontul si Gabi nu vede pentru ca sta spate-n spate cu mine, ca sa pot eu sa scriu. Gabi se sacrifica pentru arta. :) Si tine fetele-n brate si e hepi si atunci cand s-a plictisit toata lumea.

Cred intr-o traiectorie sinusoidala a tuturor lucrurilor, deci ar trebui sa iasa un soare de poveste.

Heeey, did I say that I loath you
Did I say that I want to
Leave it all behind?

La Şoni nu incarca electronice pentru ca ei stiu ca aici nu-i de comunicat verbal si de trimis mesaje. Aici e de şşşşşşş! Daca vorbesti pierzi tot ce zic marea si vantul, pierzi mirosul de alge care mor si renasc, pierzi simplitatea care in oras e atat de mascata si care aici urla, este aproape vulgar de evidenta..

Tinaaaaaaaa!

şşşşş!

Hai inchide ochii. She's a supergirl. And supergirls don't cry.

Bucatica 7 din 8. Ma opresc putin. Mai las pentru mai tarziu. Nu mai avem tigari.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

La aceeasi terasa. Cu o bere-n mana si o tigara-n cealalta. Drum&Base minimal electro. Waiting for Godot. Waiting 4 Andi. Ochelari de soare vant de rupe prieteni brasoveni Albeni chocolate green clothes dark skin black eyes blue soul pink life.

Goo Goo Dolls - Slide. Apus de soare, o vama goala si cel mai ciudat threesome care s-a vazut vreodata.

All I need's a little time..
All I need's a little sign
..

I've tried so hard to tell myself that you're gone But though you're still with me I've been alone, so alone..

0 comments:

Post a Comment