Thursday, June 01, 2006

a scream a shout far in the distance.

mi se pare misto sa primesti mesaje la 3 noaptea.
si-mi place mai mult sa primesc mesaje decat sa fiu sunata.
gives me space. and time. and imagination.

pana la urma vezi numai ceea ce vrei sa vezi. si pana la urma lumea iti apare exact asa cum crezi tu ca e. si ai dreptate. si ma enerveaza cand cineva nu vrea sa vada partile bune, si-si fute viata si realitatea, si ma enerveaza ca si eu fac asta desi cica inteleg mai mult din cum sunt lucrurile. sau nu.

si mi se pare ca atunci cand oamenii se cearta se transforma in niste monstri, ca intr-o reclama dintr-o campanie sociala, in care era prezentata o scena domestica, parintii urlau unul la celalalt, si copilul lor le vedea umbrele pe perete, umbre care se transforma in contururile unor fiinte hidoase, imense, cu colti si gheare.

cu unii oameni, orice-as face tot nu e bine. si-mi vine sa zic ca e vina lor desi stiu teoretic ca e responsabilitatea mea. tot. tot ce tine de mine, rezonabil vorbind, tot ce tine de lume daca ne gandim la modul absolut.

ma enerveaza ca atunci cand sunt tristi, sau suparati pur si simplu, dintr-un motiv sau altul, oamenii arunca cutite, cuvine ca niste cutite care intra in ceilalti si le taie orice. oare daca as zice 'asta doare' ar intelege si s-ar opri? sau ar da mai departe, simtindu-se puternici? sau ar da-o ironic si mi-ar spune ca e patetic? e patetic sa fii vulnerabil. macar sa ai demnitatea de a ascunde asta.

desi.. cum mi-a zis claudiu intr-o seara, cand vorbeam despre un tip care tine prea mult la aparente (cumva adresandu-i-se lui): "daca vrei sa te dai mare pentru iubita ta, fii mare!". ce simplu, nu?

teoretic nu ma poate rani nimeni spunandu-mi ceva "rau" despre mine. pentru ca sunt doua variante.. fie are dreptate, si atunci ii multumesc ca mi-a atras atentia, fie nu are dreptate, si atunci e parerea lui si-atata tot. sa fii autentic despre cine esti iti da libertate.

cred ca ceea ce vreau de la ea e sa fie generoasa. atata tot... sa fie generoasa si sa fie cu iubire, si sa actioneze din iubire, cu iubire. ar fi constructiv si armonios. si nu reusesc sa trec peste faptul ca nu e asa.. and it fucking hurts. si ea n-o sa citeasca asta, pentru ca ea nu citeste la mine pe blog. si desi imi vine sa fug, pot sa vad ca n-ar fi o solutie.

inca o tigara si ma duc sa dorm. m-am saturat si de tigarile-astea.. vreau sa ma las de fumat si sa ma duc la piscina dimineata.

so many times i'm watching u
and now i fell in love with u
so many times, so many times..

no one ever gets close, e doar o spoiala de apropiere. e o apropiere ca sistem de aparare, care ascunde de fapt distanta glaciala, aproape glaciara. eu sunt 'by default', cu niste drepturi pe care le-am castigat la un moment dat si de care fac abuz acum, intru in sufletul oamenilor si ii las apoi cu ochii in soare pentru ca nu sunt in stare sa-mi asum pic de responsabilitate pentru ei sau pentru mine. sunt o prima impresie care fuge apoi ca sa nu (se) dezamageasca. eu sunt acum intr-o pasa ingrata.

Don't it always seem to go
That you don't know what you've got 'till it's gone

pe bune? tre' sa astept till it's gone ca sa stiu ce am? respectiv.. ce-am avut?

this is not working. e asa de simplu. decat renunta. ca sa folosesc jargon de bucuresti. agramatism de bucuresti mai exact.

the end.

ah, da. si vreau un mp3 player. ca al meu s-a stricat.

2 comments:

Suntcalm? said...

Las' mocutza, ca tzigarile dau o tonalitate placuta vocii...ahh stai, asta-i la barbati :D. Lasa-le! Tzigarile nu e bune, pentru ca are tutun! :)

Poa te prinzi si tu ca nu ai atatea obligatii cate crezi ca ai. Si nu mai intra in sufletu' omului daca nu sti ce sa faci dupa. E o chestie la moda sa mergi orbeste prin viata, da' na, n-o fi viata un joc de sah, da' nici baba-oarba.

Carmen said...

Coincidenta sau nimic nu este intamplator,and so it is.Iar "asteptatul" till it's gone, este somnul ratiunii si al pasiunii. In oricare dintre cazuri apar monstrii, dar sa le spunem mai bine demoni.

Post a Comment