Sunday, May 07, 2006

parle moi romantique

inconjurat de oameni dragi si cu o acuta senzatie de singuratate, singur si conectat la toata lumea.

drogurile si alcoolul te fac mai creativ. intotdeauna. parca se dilata timpul si spatiul, parca ti se dilata mintea si sufletul, ti se dilata corpul si ti se dilata simturile, muzica patrunde mai adanc si parca te amesteci cu oamenii. amestecatura asta.. asta doare a doua zi, cand te trezesti desprins violent de legaturile de zahar fabricate artificial. se topeste zaharul.. intotdeauna.. ca si cuburile de gheata din decolteuri..

oamenii artificiali nu se topesc niciodata, ei raman ca niste pietre de temelie, fara reactii dar trezind reactii, prinsi intr-o cochilie de care apa se loveste cateodata, si-o doare, dupa care trece, fara sa ramana nici o urma.

mie-mi imi plac urmele - si forum-urile lor. imi plac urmele de zgarieturi pe piele, de degete pe nisip, de frisca pe torturi si urmele de nori de pe cer, imi plac urmele facute cu talpile pe nisipul ud de la mare, imi plac urmele fotografice si urmele din apartamentele oamenilor, detaliile care le personalizeaza spatiile. cel mai mult imi plac urmele pe care le lasa oamenii in mine, le gasesc cateodata si-mi amintesc cu drag de oameni minunati si dragi, dintr-un trecut sau prezent care se intrepatrund si impletesc cu tot si toate, culori si arome si viitorul plin de posibilitate, si dragostea, toata.

cica pentru fericire fiinta umana are nevoie de satisfacerea a exact 6 nevoi. nevoia de siguranta. nevoia de ne-siguranta. nevoia de recunoastere. nevoia de iubire. nevoia de cunoastere. si nevoia de contributie. in ordine crescatoare, fiecare le cuprinde pe cele de dinainte. tu unde te regasesti? alege-ti doua. alea pe care le simti ca fiind cel mai presante in ultima vreme.

O que que é esse amor, d’água
Eu sei que eu não quero mais nada

nevoia de siguranta. si nevoia de recunoastere.

Você vem, você vai
Você vem e cai
E vem aqui pra cá
Porque eu quero te beijar na sua boca
Que coisa louca
Vem aqui pra cá
Porque eu quero te beijar na sua boca

Mi-e dor de mare. M-as urca maine in primul tren si m-as duce la mare, direct pe plaja, cu firele de nisip curgandu-mi printre degete si cu valurile spargandu-mi-se de picioare.

Mi se pune in fiecare noapte un carcel in gamba de la piciorul stang. Am inceput sa ne imprietenim, am observat ca trece mai repede atunci cand il iubesc si il las sa fie. Poate ca si oamenii trec mai repede atunci cand ii iubesti si ii lasi sa fie. Fie trec, fie le trece. Trec, as spune, ca sa-si gaseasca o noua provocare si sa-si demonstreze din nou ca se poate. Provocarile imi dau fiori reci pe spate, ma trezesc si ma arunca intr-o valtoare de stari si dorinte si spatii.

Nu pot crede altceva decat ca totul e foarte foarte simplu, dar ca ne-am indepartat atat de mult ca societate de simplu incat nu mai putem vedea padurea de copaci.

Love is a race now

'si te iubesc si asa naspa cum esti!'
si eu. all the way.

I love you, pumpkin!
I love you, honeybunny!

you forgotten how it started / close your eyes / think of all the bubbles of love we made




3 comments:

Jimmy Pellas said...

Wow ! You are so gorgeous , good luck!

Cougar said...

love your leg-cramp like it`s your last one - it leaves you with wonderful traces and it has a lil` bit of each of those six happineeds. good luck!

Laura said...

well wha'ddya mean, mojo jojo?

Post a Comment