Monday, April 24, 2006

but why?!?!?

e un fenomen foarte interesant, cum majoritatea femeilor, dupa ce nasc, se tund scurt si se vopsesc roscate. and i'm missing the reason, i really am. adica pe langa faptul ca se ingrasa prea tare, de ce? de ce se tund? de ce nu le mai pasa de ele?

dupa care vine a doua parte a fenomenului. femeia care tocmai a nascut primul ei copil, este incredibil de infatuated de kid.. si isi neglijeaza total sotul.. pot sa inteleg, but still... it's just so sad.

si da. cam atat cu gandirea sociologica zilele-astea. in rest, a fi plictisit e la moda, se iese la plimbare ca sa se digere mai bine fripturile, si toata lumea e prin tara pe la parinti, mie personal mi-e dor de bucuresti.
vedetele locale isi fac mendrele si oamenii traiesc in realitatile lor marunte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. si de fapt, nimic nu se intampla. si nu zic asta ca pe ceva rau.. e pur si simplu... e ce-i face pe ei fericiti. it's what makes their days. the nothings. the tv sets. the food and the drinks. the gossip.

nu se poate sa nu te izbeasca asemanarile caragialesti ale atitudinilor locale.
sau ale celor din capitala.
funny to notice, anyway.

cica mai nou am fite, ca ma atac daca ia o ora pregatirea unei salate. macar a fost buna.. macar atat.. s-a stricat la strada, da' brasovu' e tot frumos.

imi place melodia din reclama la credite bcr. stii cumva cine o canta? sau cum se numeste?

am tot deschis zilele-astea bloguri pe care le citesc de obicei. nobody's writing. nobody's there. e vacanta. obsolete concept, si vacanta asta. nu stiu daca-mi mai place, prefer weekend-uri de fuga la mare, asta vreau sa fac.

ma duc sa-mi fac bagaju'..
te pup.

0 comments:

Post a Comment