Saturday, March 11, 2006

de continuat

[Come away with me in the night
Come away with me
And I will write you a song]

de pe balcon se vad toate luminile bucurestiului, inima care pulseaza, masini si oameni care se grabesc, griji, temeri, frustrari, frici, toate se condenseaza pe fire de praf si se ridica spre ceruri, cu statie directa la etajul 4.

din camera cealalta se aud voci infundate al caror ton nu-l pot distinge.. nu-mi pot da seama daca se cearta sau se joaca.. in camera de deasupra mea si in cea de dedesubt alti oameni isi traiesc dramele. acum in pauza de somn probabil, haunted by their dreams, cu noi provocari pentru ziua de maine, pe care le vor aborda cu aceleasi reactii. e ca atunci cand cauti ceva, si cauti de mai multe ori in aceleasi cateva locuri. just do it. ar putea sa actioneze pur si simplu, cum le vine'n minte, oricum n-au nimic de pierdut. Un fel de 'ziua cartitei', in fiecare zi alta abordare pana merge... doar ca in viata reala conteaza ceea ce cred altii, ceea ce complica destul de mult lucrurile for the usual human being.



5 comments:

Cris said...

cum am mai spus... merita continuat... (sa stii ca acum zambesc destul de machiavelic)

Laura said...

ei da.. imi imaginez zambetul.. si are sa vina si continuarea..

Suntcalm? said...

Recunosc sunt un obsedat! 8-}.

P.S.: Citisem asta ma (asta ca m-ai intrebat aseara) da' nu am fo atent la poza :)

Laura said...

hai ma kiki, aseara nu ma refeream la poza asta.. ci la cele trei poze din sidebar... :) but you have to scroll down........ down... down... ki ki ki :P

Suntcalm? said...

Ahh...alea? Down...down? E bine ashaaah?

Post a Comment