Thursday, February 02, 2006

metamorfoza

Imi pun capul in palme... inchid ochii si sunt atenta la apa care imi cade peste par si se separa in siroaie care se muleaza pe conturul corpului meu.
Imi intind putin aripile ude si grele si le curat apoi cu gel de dus de lamaie.
Imi arcuiesc puternic spatele si simt cum in cateva locuri imi trosneste coloana. Nu se aude nimic altceva decat apa care se izbeste de mine, de faianta si de gresia care ma inconjoara, de perdeaua de dus, de ea insasi..
Se transforma in aburi si se condenseaza in jumatati de picaturi pe genunchii mei care sunt inca reci, in asteptarea primaverii..

I, I love the colorful clothes she wears
And the way the sunlight plays upon her hair
I hear the sound of a gentle word
On the wind that lifts her perfume through the air

Ma adun, ma strang bucatica cu bucatica de pe unde m-am mai uitat in ultima vreme. Le potrivesc incet la loc si apoi las apa sa curga si sa slefuiasca cicatricile. Ma adun si imi strang genunchii tare tare la piept, imi inchid ochii si incep sa-mi imaginez in detaliu fantezii care ma atrag dar ma sperie in parte, imi gasesc adancimi la care mi-e inca teama sa ma uit, ma descopar ca fiinta adulta, completa, ma dezvalui incet ca femeie, cu gesturi terne si priviri de pisica, cu ochii pe jumatate inchisi.. cu tertipuri si intrebari, cu sarutari calde si umede, cu parul lung si cu picioarele dezvelite, cu maini frumoase si mangaieri abia atinse, cu urme de dragoste pe corp si cu miros de cocos pe piele si-n par..

3 comments:

B said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Psihologic, asta e o autosublimare a omului asertiv. Si e benefica, deci in caz ca va faceati griji ca ati fi narcisisti or smth, stati calmi, ca sunteti doar de acea normalitate pozitiva de care nu dispun prea multi.

Anonymous said...

artistului nebun nu-i place opera lui..il confrunta, il face sa se intrebe despre propria masinarie infernala..se ascunde printre cuvinte si nu-i place sa se vada acolo, dupa..
sa-l feliciti si sa-i admiri opera e supremul ultraj, el a vrut sa scape de emotie de gand de sinele de acum 3 secunde
still: imi place artistul din tine..cu toate consecintele admiratiei spontane

Post a Comment