Monday, December 26, 2005

mi-e frica

in momentul asta mi-e frica de tot
mi-e frica de mine si mi-e frica de toata lumea asta pe care o simt departe si rece.
mi-e frica de faptul ca nu pot fi cum vreau, ca alunec in capcane pe care mi le pun singura si aleg sa raman acolo, confortabil.
mi-e frica de momentele-astea in care imi vine sa ma izolez si pentru ca-mi este imposibil imi vine sa tip si sa-i ranesc si sa nu raspund la telefon si sa mi se faca foarte cald desi am talpile foarte reci.
mi-e frica sa nu fiu mai slaba, mi-e frica sa nu cedez prima si mi-e frica sa nu am dreptate. mi-e frica sa fiu libera desi pretind ca am nevoie de libertate.
mi-e frica de viata, mi-e frica de viitor, mi-e frica de esec, mi-e frica de oameni, mi-e frica sa aleg, mi-e frica sa actionez, mi-e frica sa fiu responsabila, mi-e frica sa fiu singura, mi-e frica sa nu mai fie nimeni pe care sa imbratisez si sa ma imbratiseze inapoi. mi-e frica sa simt, mi-e frica sa fiu vulnerabila..

scriindu-le se atenueaza.. pana maine dimineata the fear will vanish because of the simplest moment: there will be no more time for it. renastere odata cu prima raza ce imi va atinge retina.. apoi apa, apa spala mereu totul, si material si energetic.. apoi pregatiri, n-am avut timp sa ma obisnuiesc, asa ca ma rup usor de spatiul asta. new adventure maine. wish me luck and fun. aduc ciocolata. adica endorfine, sa fiti fericiti. high.. :-)

1 comments:

Anonymous said...

Bah nene imi place ce am citit, intr-o oarecare masura ai dreptate. :)).
da sa nu-ti fie frica, nu esti singura..........
PACE



...nu te opri...........

Post a Comment