Thursday, December 08, 2005

inainte de somn..

mi-am stins deja si ultima tigara pe ziua de azi (a 4a sau a 5a, intr-o zi care a tinut doar 6 ore si ceva de awakeness) si acum parca mi-as aprinde alta.. dar m-am spalat deja pe dinti cu pasta cu cristale, si m-am demachiat, si nu prea mai are rost sa ma retoxific.. ma las gandind incet, cu ochii intredeschisi si privirea pironita pe un ecran cu alte cristale..

incerc acum sa-mi gasesc fricile, sa le numesc, in speranta in care isi vor pierde din intensitate, sau se vor dizolva total..
ma tot gandesc la inside and outside, the inside and the outside of people. fiind o persoana exagerat de extrovertita n-am reusit niciodata sa ma interiorizez.. decat poate in anumite momente in care frica de reactii externe mi-a generat neputinta de exteriorizare, dar in nici un caz interiorizarea. nu stiu daca ar trebui sa te invete cineva sa traiesti asta.. nu stiu daca e bine sau rau, sau daca mi-e necesar.
in ideea ca totul e simplu, si pur si simplu, ma intreb daca oare trec prea usor peste lucruri.. daca ar trebui sa le critic, sa le analizez, sa trag concluzii complete si apoi sa incerc sa fac lumea mai buna. asa cum fac oamenii.... ma intreb daca ceea ce fac eu este intelept sau este 'ca gasca prin apa'..

dimineata devreme incep sa sune mobilele in regie.. studenti obositi si extaziati si agasati de bucuresti sau facultate sau nou se trezesc si pasesc spre baie.. sau le inchid si-atat. vietile lor boeme sunt pe cale de a se transforma in grotesc adult comun, in care nu cred dar sper ca s-ar gasi fericire. exept a few, si fiecare crede ca el e acela. sau nici macar..

that's it, nu mai stiu.. lipsa de inspiratie, si nici macar.. mai degraba un gol. de ce sa ma plang, ce ar putea fi mai bun? things are what they are.. and that's it.. and i'm fine with it, coz i'm so lucky..

i'm afraid to write about what's most important right now.. afraid of naming it, afraid of setting boundries and frames, and afraid that someone might actually read this one day.
deocamdata e doar jurnal deschis si inchis in acelasi timp.nu stie nimeni inca, nu le-am facut reclama gandurilor mele inca. sunt safe.. inca..

0 comments:

Post a Comment