Tuesday, December 06, 2005

here goes nothing

cred cu putere ca nu ar trebui sa ma deranjeze nimic, si ca mi-e mai bine sa las lucrurile sa fie, in ideea ca exista armonie universala and other such bull shit (sau nu).. si totusi nu inteleg de ce mi s-a sters blogu' vechi cu tot ce am scris pe el.. si nu inteleg de ce nu-mi amintesc nici parola si nici nick-ul, desi le-am folosit foarte recent.. si nu ma pot abtine de la o stare de frustrare, accentuata de sentimentul incomod pe care il am de fiecare data cand trebuie sa fac ceva ce nu-mi place o a doua oara..

si acum, thoughts running through my head... de ce nu pot scrie oamenii daca sunt fericiti.. de ce isi pune cineva status-ul 'stars are out. too bad you can't see them' atunci cand nici el nu poate sa le vada.. de ce lucrurile sunt simple si complicate in acelasi timp.. de ce ma doare incheietura si de ce nu vreau sa mi-o pun in ghips.. de ce isi fac oamenii rau unii altora.. de ce fumam..

mda, nu-mi plac oamenii care-si pun intrebari retorice.. i find solutions. i make myself a new blog. after i stop, drop and roll, i get up and smile and start flying again.

0 comments:

Post a Comment